Vattudalsbron

lördag 12 december 2009

Rökning

I morse kl 8 var vi samlade för att röka kött.
Det var allt ifrån kalkonlår, rådjurslår, älghjärta, skinka, till sidfläsk.
Här hängs köttet in i rökkåtan, kan säga att det inte var så roligt för han som fick sticka in huvve otaliga gånger.
Maestron själv, utan honom hade det inte blivit så bra! Fina bitar hänger på rad.
Det här blir mumma till jul de´.
Tack T för hjälpen med rökningen.
Det kommer att bli en höjdare att få lägga fram
de fina kalkonlåret på julbordet.
Igår kväll var jag på en jättemysig glöggafton där vi provade
olika sorters glögg. Dom var jättegoda allihopa så det blir svårt
att säga att nån var bättre.
-------
Om man måste rangordna dom så får det bli:
NR 1 Tindras Romglögg +++++
NR 2 Chokladglögg ++++
NR 3 Blossas Konjaksglögg +++
I morgon blir det grisfötter som ska rakas och kokas
tänkte baka några kaksorter och kanske göra lite gotta!
Trevlig lördagkväll eller jag säger Go´natt alla kära bloggläsare!
Gudrun

7 kommentarer:

Karolina Sundqvist sa...

Denne såg gött ut dä!! Mmm.. kommer mumsa som bara den på julbordet jag... PussPuss

Anna O Umeå sa...

Vilken tur jag köpt chokladglöggen!! Ska bara se till att få ut lilla bebisen först så man kan smutta lite till jul:) Kram

Anonym sa...

Gott gott Gudrun!! Hoppas du mår bra! Kran Berit

Gudrun sa...

ANNA O UMEÅ: Kul att du kollar in min blogg. Hoppas du mår bra och att lilla bebisen tittar ut snart.
Kanske vi kan ses i jul.
Julkramar/Gudrun

Berit: När kommer du hit?
Längtar att få träffa dej.
Julkramar Gudrun

elin sa...

Jag har nästan koll på julmaten..tror jag...om du inte har ändrat dig...:)

karin sa...

Snålvattne rinn tell på både SÅ å mäg!
Vilken tur att vi ska vara hos dej på julkväll´n.
K.

Sussi sa...

Här är det julförberedelser så att man blir alldeles super hungrig av att bara titta!
/Sussi